top of page

De kidsrun in het teken van
het Fonds Kind & Handicap 

Als je de mogelijkheden maar blijft zien, hoeft een handicap of een chronische ziekte vaak geen beperking te zijn. Dat is de overtuiging van Fonds Kind & Handicap!

Dat is nu precies wat ons aansprak, toen ons gevraagd werd of we een goed doel wisten om deze KidsRun aan te verbinden.

Onze zoon, nu 3 jaar, heeft het Syndroom van Down. Natuurlijk was het schakelen. We gingen een onbekend, maar zeker niet minder, pad bewandelen. Wij namen ons voor, ondanks de onzekerheden, te blijven kijken naar de mogelijkheden en dat doen we nog steeds.

Miller = Miller, gewoon Miller. En ja, soms is het ‘vechten’ om anderen er ook zo naar te laten kijken. Zijn enige beperking is uiteindelijk namelijk die waar de mensen om hem heen de beperking zien. Daarom vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen Miller leren kennen en met ons ontdekken wat zijn mogelijkheden zijn.

Fonds Kind & Handicap helpt anderen op overeenkomende wijze. Ze kijken naar mogelijkheden, helpen ogen en deuren te openen, geven kinderen/jongeren een stem, steunen hen en hun ouders om zo dromen te verwezenlijken en/of kansen te vergroten.

Wij zijn geprezen dat onze zoon ondanks zijn ‘beperking’ nu naar de reguliere opvang van ThuizBij kan en straks welkom is op de Jozefschool. Dat hij opgroeit in een dorp als Nederhorst waar hij gekend wordt. En dat mensen Miller (willen) zien. Bij de supermarkt, op straat, het schoolplein en bijvoorbeeld de voetbalclub, niet te vergeten! Dat is zo onwijs waardevol. Daar zijn wij zo dankbaar voor. 

Wij gunnen dit elk kind. Gezien worden en mee kunnen doen. Zeker ook de kinderen die door hun handicap of chronische ziekte niet altijd maar de aansluiting vinden binnen ‘de norm’ van het dagelijkse leven.
                                                                                                                                                        

 Martijn en Marinde

 

Scan en Doneer voor het Fonds Kind & Handicap

Starttijden Kidsrun:

  • 12.00 uur Kidsrun 600 meter

  • 12.15 uur Kidsrun 1200 meter0 meter

Scan en doneer

fkh_logo_new.png
bottom of page